Team Tvis Holstebro mister profiler til udlandet

Damgaard-brødre fortsætter håndboldkarrieren i udlandet. Både landsholdsspilleren Michael Damgaard og hans bror Allan forlader Tvis Holstebro til klubber i udlandet. (Foto: Morten Stricker/Scanpix 2015)
Læs mere
Fold sammen

Team Tvis Holstebro meddeler mandag, at brødrene Allan og Michael Damgaard begge forlader holdet efter denne sæson. Klubben vil dog ikke løfte sløret for, hvor brødrenes karriere fortsætter.

Direktør Emil Bjørnø erkender, at han helst havde set begge brødre fortsætte i klubben, men lægger vægt på, at klubben ikke vil bremse spillere i at opfylde deres håndbolddrømme.

»Det er klart, at der er tale om to spillere, vi meget gerne ville have beholdt i TTH, både for deres evner på banen og som kulturbærere uden for denne. Omvendt vil vi ikke stå i vejen for hverken Allan eller Michael, der begge har fået et meget spændende tilbud, som vi sagtens kan forstå, at de vil tage imod. TTH er ikke en klub, der bremser vores spilleres udvikling,« udtaler Bjørnø i en pressemeddelelse på klubbens hjemmeside.

Michael Damgaard, der også optræder på landsholdet, udtaler, at det er med blandede følelser, han forlader klubben.

»Jeg græder med det ene øje og smiler med det andet,« siger han, men lægger efterfølgende vægt på, at glæden ved skiftet overskygger:

»Jeg er jublende lykkelig over, at det er gået i orden. Jeg har fået alt det, jeg drømte om, og mere til, i TTH, og jeg håber nu, at dette gentager sig i min nye klub. Det ærgrer mig dog meget, at jeg ikke kom til at vinde en titel med TTH, men jeg er sikker på, at det kommer for klubben.«

Allan Damgaard glæder sig også meget til at optræde for sin nye klub, som han håber, kan bringe ham i nærheden af landsholdet.

»Da jeg kom til TTH, lå vi et lag under de bedste. Nu spiller vi lige op med alle de store hold i Boxerligaen, lige som vi har haft europæisk succes, og det er jeg stolt af at have været en del af. Mit klubskifte giver mig muligheden for at prøve mig af på et endnu højere niveau, og jeg håber, at det kan give mig de der ekstra 10 pct., der gør, at jeg kan spille mig ind i landsholdsvarmen. At der samtidig er tale om en stor klub, der kan se mig en rolle hos dem, er bare fantastisk.«