Team Tvis fyrer mangeårig træner

Ligahåndbold kvinder: Team Tvis Holstebro mod København Håndbold. Team Tvis Holstebro tog søndag eftermiddag imod København Håndbolds kvinder i Gråkjær Arena i Holstebro. Her ses den nu fyrede cheftræner Niels Agesen Nielsen fra TTH Fold sammen
Læs mere

Efter mere end 10 år som træner i Team Tvis Holstebro er det snart slut for Niels Agesen. Klubben meddeler søndag, at man efter denne sæson opsiger samarbejdet med den mangeårige kvindetræner.

Bestyrelsesformand John Gråkjær oplyser til klubbens hjemmeside, at det er problemer med økonomien, der tvinger Team Tvis Holstebro til at afskedige træneren.

»Når vi stopper samarbejdet efter denne sæson, er det, fordi vi i den kommende tid vil have stor fokus på økonomisk balance i Team Tvis Holstebro. Vi vil nu sikre, at TTH fremadrettet får sorte tal på bundlinjen. Niels har løftet TTH op i toppen af dansk og international damehåndbold. Vi husker alle DM-sølvet og ikke mindst EHF Cup-sejren i 2013. Vi ønsker Niels al mulig held og lykke med resten af sæsonen og i den fremtid, der venter ham,« udtaler John Gråkjær.

Niels Agesen blev i forbindelse med fyringen af Jan Pytlick bragt i spil som kandidat til ny kvindelandstræner. Et klart bevis på de kvaliteter han gennem en årrække har bevist, han besidder som håndboldtræner. Med udgangen af sæsonen er det dog slut, og det skuffer den rutinerede træner.

»Jeg er selvfølgelig ked af og skuffet over, jeg ikke kommer til at fuldføre min kontrakt, men jeg accepterer, at det er en ledelsesret at ansætte og afskedige medarbejdere. For mig drejer det sig om at få sluttet ordenligt af med holdet og få sat et punktum på en helt fantastisk rejse med TTH over de seneste 10 år,« udtaler Niels Agesen og fortsætter:

»På forhånd tak for opbakningen og tak for de utrolige mange oplevelser til de mange personer der har været en del af rejsen.«

Afløseren er fundet i egne rækker. Det bliver nemlig svenske Pether Krautmeyer, der de seneste 7 sæsoner har dannet trænerduo med Niels Agesen, der overtager cheftrænerrollen.

Team Tvis Holstebro vandt i øvrigt søndagens ligakamp mod København Håndbold med 35-24.