Team CSC opgiver søgsmål mod Jaksche

Team CSC undlader at sagsøge Jörg Jaksche, trods dennes dopinganklager mod Bjarne Riis. Tysk advokat vurderer, at cykelholdet ikke vil kunne vinde i retten.

Team CSC opgiver nu af rejse injuriesag mod holdets tidligere rytter, tyske Jörg Jaksche, som inden Tour de France hævdede, at Bjarne Riis var vidende om tyskerens systematiske dopingmisbrug. Team CSC mener ikke længere, at de vil kunne vinde en injuriesag i retten, og derfor trækker de følehornene til sig.

- Vi har haft kontakt med en tysk advokat med speciale i den slags her. Og deres vurdering er, at den måde artiklen er skrevet på i Der Spiegel, den er skrevet af en advokat og den er skrevet lige til kanten. Deres vurdering af vores muligheder for at vinde en retssag er ikke særligt gode, siger advokat Henrik Schlüter, som er formand for virksomheden bag Team CSC, Pro Cycling Denmark, til Ritzau.

Jörg Jaksche har tidligere via sin advokat givet udtryk for, at han kunne fremlægge beviser for sine påstande, hvis det blev nødvendigt i en retssag.

/ritzau/