Talentspejder: Agger er unik

Købet af Daniel Agger i 2006 lyser klarere end handlerne med stjerner som Dirk Kuyt og Peter Crouch, mener Liverpools afgående talentspejder Frank McParland.

De seneste tre år har Frank McParland, som chef-talentspejder i Liverpool, været involveret i samtlige spillerhandler for "The Reds". Han har været med til at hente spillere som Dirk Kuyt og Peter Crouch, men danske Daniel Agger står for McParland som det bedste indkøb.

- Der har været mange handler, jeg har været tilfredse med, siden jeg blev chef-talentspejder, men jeg mener, at Daniel Agger skiller sig ud. Dan har udviklet sig meget og har et stort potentiale til at blive endnu bedre. Han er fantastisk professionel, lyder ordene fra Frank McParland på Liverpools hjemmeside. McParland hentede danskeren i Brøndby i 2006. Siden har 22-årige Agger spillet sig til en stamplads i midterforsvaret, spillet 47 kampe i trøjenummer fem og nettet fire gange.

Ordene fra McParland falder i dennes sidste snak med Liverpools hjemmeside. McParland forlader Liverpool efter 13 år i klubben for at arbejde sammen med sin nære ven Sammy Lee i Bolton, hvor McParland skal være sportsdirektør.

/ritzau/