Tættere på Kessler mod Larsen

Mogens Palle afviser ikke længere en kamp mellem Mikkel Kessler og Mads Larsen, der er i stald hos tyske Sauerland. Det skriver B.T. tirsdag.

Foto: Scanpix/Bent K. Rasmussen Fold sammen
Læs mere

Det var den tyske stald Sauerland, der hev den danske bokser Mads Larsen ud af glemslen efter tre et halvt års fravær og krig mod Team Palle. Mads Larsen fik comeback i vinter og har siden vundet alle sine kampe. Nu vil tyskerne have deres dansker i ringen mod Mikkel Kessler:

- Vi vil meget gerne have Mikkel Kessler som Mads Larsens næste modstander. Hvorfor ikke? Det ville være en meget stor kamp for Danmark og Skandinavien, hvis man afholdt den i Parken, siger matchmaker i Sauerland, Hagen Doering, til B.T.

Tyskerne har dog endnu ikke rettet henvendelse til Team Palle.

- Principielt er jeg imod kampen, fordi Kessler og Larsen ikke er på samme niveau, men hvis det er den kamp, Mikkel Kessler vil have, så kan den laves. Det er jo hans interesser jeg varetager, siger Mogens Palle.

Mikkel Kessler, der primært kigger mod USA for at finde sin næste modstander, har følgende kommentar til et opgør mod Mads Larsen.

- Det er oplagt, at en kamp mod Mads vil være stor i Danmark, og hvis folk gerne vil se den, så skal man da også bokse den. siger Mikkel Kessler, der samtidig understreger, at det ikke er hans førsteprioritet.

/ritzau/