T-Mobile overvejer sponsorat

Den tyske telefongigant T-Mobile vil ikke foretage forhastede beslutninger ovenpå Sinkewitz' positive dopingprøve. Konsekvenserne vil blive meddelt efter Touren

Patrik Sinkewitz brug af doping risikerer ikke kun at koste dyrt for cykelrytteren selv. Hele cykelholdet T-Mobile kan risikere at stå uden en hovedsponsor, når den tyske telefonkoncern efter Tour de France vil evaluere sit fortsatte engagement i cykelsporten. T-Mobiles kommunikationsdirektør maner dog i første omgang til besindighed.

- Ingen er tjent med, at vi foretager en beslutning, der er taget fra hoften, siger Christian Frommert.

Kommunikationsdirektøren oplyser samtidig, at T-Mobile vil sætte sig sammen med rytterne og ledelsen på cykelholdet og informere dem om konsekvenserne, når det franske etapeløb er overstået i slutningen af juli.

- Hvad der vil være på dagsordenen kan ikke videregive, fortsætter Frommert, som også afviser, at det har været på tale at trække det tyske cykelmandskab ud af Touren med øjeblikkelig virkning. Hele dopingsagen er opstået, efter at T-Mobile-rytteren Patrik Sinkewitz under en træningskontrol den 8. juni afgav en positiv dopingprøve.

/ritzau/