T-Mobile-boss: En stor dag for sporten

T-Mobile-chef Bob Stapleton var en stolt mand, efter Linus Gerdemann lørdag vandt Tourens 7. etape og kørte sig i gult. Gerdemann takkede fansene.

Han er hård modstander af doping, og kæmper for en ren sport. Og det var præcis de briller, T-Mobile-chef Bob Stapleton valgte at tage på, da hans 24-årige tyske rytter Linus Gerdemann vandt Tourens første bjergetape, og erobrede såvel den gule førertrøje som den hvide ungdomstrøje.

- Han er en af de mest testede atleter, og han gør det rigtige. Den her sejr er rigtig god for sporten, og jeg mener, alle bør glæde sig over et nyt skinnende ansigt i cykelsporten. Det her er hans store gennembrud, og jeg er sikker på, at han er en meget træt ung mand i aften, sagde Bob Stapleton.

Linus Gerdemann, der i 2005 kørte for Team CSC inden skiftet til T-Mobile, var dog ikke trættere, end at han havde tid til at takke fansene.

- Mange hold har heldigvis indset, at den gamle vej ikke er den rigtige. Og jeg er glad for, at så mange fans støtter sporten i en tid med meget store problemer, sagde Gerdemann med adresse de mange tilskuere, der støttede ham på vej til karrierens største sejr.

/ritzau/