Svensk rutine til FCK Håndbold

FCK Håndbold forstærker sig med en rutinerede svenske fløjspiller Martin Frändesjö, som skal spille i klubben i resten af sæsonen.

FCK Håndbold, der fører herrernes håndboldliga, får i resten af sæsonen hjælp af en yderst rutineret svensk fløjspiller i skikkelse af 35-årige Martin Frändesjö. Han er en meget god bekendt af cheftræner Magnus Andersson, som Frändesjö har spillet sammen med i blandt andet to OL-finaler, 3 VM-finaler og fire EM-finaler.

- Det er ingen hemmelighed, at jeg savner at spille de store kampe, og FCK står foran en række vigtige kampe i både den danske liga og i EHF Cuppen, siger venstrefløjen, der kommer til fra den svenske klub Heim.

Martin Frändesjö har skrevet under på en kontrakt, der løber for resten af sæsonen.

- I starte af sæsonen fik vi den norske landsholdsfløj Ole Magnus Ekelund langtidsskadet, men unge Simon Hammer har grebet chancen og spillet fremragende. Jeg er sikker på, at han vil blive endnu bedre med konkurrencen fra Martin Frändesjö, siger FCK-træner Magnus Andersson.

Ud over Martin Frändesjö får FCK Håndbold også tilgang af Nikolaj Koch-Hansen, der vender tilbage efter et lejeophold i svenske Lugi.

/ritzau/