Surt nederlag til Tine Rasmussen

Tine Rasmussen mistede koncentrationen, da hun i tre sæt tabte til Zhou Mi fra Hongkong i damesingle ved Copenhagen Masters efter dansk dominans i første sæt.

Det blev ikke til en dansk sejr, da Tine Rasmussen var med til at markere damesinglernes tilbagekomst til Copenhagen Masters efter fire års fravær.

Tine Rasmussen tabte i tre sæt 21-7, 19-21, 17-21 til 28-årige Zhou Mi fra Hongkong i en rodet kamp, hvor Tine Rasmussen lignede en sikker vinder efter første sæt, men tabte koncentrationen og lod Zhou Mi komme ind i kampen og tage andet og tredje sæt.

Zhou Mi lignede ellers nemmeste modstander på papiret med en placering som nummer 13 i den lille damepulje, der med fire spillere i top tretten på verdensranglisten ligner en tæt affære for Tine Rasmussen, der selv ligger nummer 10.

Med nederlaget skal Tine Rasmussen op imod verdens syvende bedste spiller, Xu Huaiwen, fra Tyskland i semifinalen, mens Zhou Mi ser ud til at kunne gå direkte i finalen, da hendes semifinalemodstander, Petya Nedelcheva fra Bulgarien, tidligere torsdag måtte trække sig i hendes første kamp med en rygskade.

/ritzau/