Surrealistisk pointtab

Flere af de danske spillere havde svært ved at forstå, at de blot fik et enkelt point med fra kampen mod Argentina og dermed gav sig selv en dårlig start på VM.

Efter kampen, der endte 24-24, havde blandt andre stregspiller Rene Toft Hansen svært ved at forklare, hvad der var sket.

»Ja, hvad skete der. Jeg ved ikke, om det er gået op for mig, at vi kun har fået en uafgjort. Det er surrealistisk at stå her. Vi har fuldstændig styr på det ved pausen,« siger han og fortsætter:

»Vi skal vinde den kamp, vi er et klart bedre hold end Argentina, men de vil det bare mere end os til sidst. De kommer med større fight end os.«

Hvad blev der sagt i omklædningsrummet?

»Der var meget stille. Folk skal lige sunde sig. Det bliver nok hjemme på hotellet, der bliver sagt lidt mere. Men vi skal videre. Det er ikke en katastrofe, hvis vi vinder resten af kampene, så er vi 1'er i puljen. Vi skulle have slået de andre hold i puljen alligevel. Så det er ikke en katastrofe på den måde. Men det var ikke godt nok, «lyder det fra forsvarsgeneralen.

Også fløjspiller Hans Lindberg er skuffet over det danske spil.

»Det var sgu noget lort. En underlig kamp, når jeg står her og tænker over det. Jeg synes egentlig, vi har kontrol over det langt hen ad vejen, men vi får aldrig flow over det i hverken forsvar eller angreb," siger Lindberg, der dog maner til besindighed.«

»Fiasko er et stort ord, man kan sige det sådan, at vi har heldigvis nogle kampe til at rette op på det, og så kan den her være glemt. Vi skal bare vinde resten af kampene. Men selvfølgelig er det her langtfra godt nok. De spiller godt, stor cadeau til dem, men samtidig er det langtfra det niveau, som vi har som hold. Jeg har set træninger, hvor vi spiller meget bedre end det her. Vi mangler tempo i hele vores spil.«

Hvor bekymrende er det for jer, at I leverer på sådan et niveau?

»Bekymrende er måske… Jeg vil hellere vente med at bruge det ord, hvis vi spiller sådan her i tre-fire kampe, så er det tankevækkende. Men lad os lige se tiden an. Vi er meget bedre en det her i alle faser af spillet. Så jeg er rimelig fortrøstningsfuld,« siger Hans Lindberg.