Superrunde af Søren Hansen

Søren Hansen var flyvende på første runde af Alfred Dunhill Links Championship, hvor han gik seks slag bedre end banens par. Også flot åbning af Søren Kjeldsen.

Den danske golfspiller Søren Hansen kom i klubhuset med den foreløbigt bedste score, efter han torsdag havde sendt sit sidste putt i hul på første runde af den store skotske turnering Alfred Dunhill Links Championship. Turneringen spilles på tre forskellige baner, og Hansen åbnede på St. Andrews med en runde i 66 slag - seks slag under par. Samme score har tre andre spillere indtil videre med ind i klubhuset.

Hansens runde bød på birdier på hul tre, hul fem og fire af slagsen i træk fra hul 10 til og med 13. Runde var fejlfri uden bogeyer eller det, der var værre.

Også Søren Kjeldsen prøvede torsdag kræfter med St. Andrews, og også han kom fint fra start med en runde i tre slag under banens par efter fem birdier og en ærgerlig dobbeltbogey på par trehullet 11.

Thomas Bjørn er som en del af turneringens øvrige spillere stadig i aktion. Bjørn spiller på Carnoustie og er sent torsdag eftermiddag et slag under par efter 14 huller. Den sidste af de tre baner er Kingsbarns.

/ritzau/