Superligaekspert nedtoner voldsomheden af Flintas tackling

Andreas Cornelius brækkede anklen mod Silkeborg.
Læs mere
Fold sammen

BTs Superliga-ekspert, Peter Sørensen, mener ikke, at Dennis Flintas tackling på Andreas Cornelius var så slem, som det ellers er blevet skreget op til efterfølgende.

Andreas Cornelius har brækket anklen, efter Silkeborg-spilleren Dennis Flinta - med knopperne forrest - bankede ind i FCK-angriberen, så hans fod knækkede rundt i græsset.

Men Peter Sørensen mener ikke, at tacklingen nødvendigvis er til rødt kort, og dermed ser han noget anderledes på sagen end Ståle Solbakken, der savnede en udvisning fra kampens dommer, Mads-Kristoffer Kristoffersen.

»Jeg synes ikke, det var så vildt, men det var et groft frispark med et meget grimt udfald. Den er helt sikkert til gult kort, for han kommer meget for sent, men på mig virker det ikke som om, det var hensynsløst af Flinta. Det er meget klodset lavet, og så kommer han ulyksageligt til at ramme Cornelius, så han brækker anklen,« siger Peter Sørensen.

Andreas Cornelius er formentlig ude resten af sæsonen og glipper også med al sandsynlighed U21-EM-slutrunden i juni, og det ærgrer i den grad Peter Sørensen.

»Det er forfærdeligt, og det er virkelig, virkelig synd for Cornelius. Forhåbentlig har han stadig en lang karriere foran sig, men sådan en skade kan i værste fald være karrieretruende,« siger Peter Sørensen, der mandag er blevet offentliggjort som træner resten af sæsonen for 1. divisionsklubben Fredericia.

FCK vandt kampen sikkert med 4-0.