Super Serie-farce fortsætter

Den stort opslåede Super Serie-finale bliver måske aldrig til noget, og verdens bedste badmintonspillere har stadig cirka 6,2 millioner præmiekroner til gode.

Verdens bedste badmintonspillere holdes fortsat som gidsler i en sag om svigtende sponsorer og manglende præmiepenge.

Lørdag mødtes ledelsen i det internationale badminton forbund (BWF) i Kuala Lumpur for at få styr på problemerne, men det lykkedes ikke at komme frem til løsninger på hverken det ene eller det andet. Den stort opslåede Super Serie-finale med 2,6 millioner kroner præmiesum skulle være spillet i ugen op til jul, men sponsorkronerne mangler fortsat.

- Der er ikke kommet nogen løsning på situationen, og der skal flere møder til, inden BWF kan melde noget ud. Det er dårlig management og en katastrofal dårlig planlægning fra BWF's side. Det er yderst uheldigt, at der ikke kommer en afklaring især i forhold til spillernes sæsonplanlægning, siger Brian Agerbak, der er generalsekretær i det europæiske badmintonforbund.

Et andet stort problem er, at verdens bedste spillere mangler at få udbetalt omkring 6,2 millioner kroner i præmiepenge fra de seneste seks Super Serie-turneringer. Spillerne vil dog ifølge BWF få deres penge inden nytår.

/ritzau/