Suarez takkede nej til Real Madrid

Luis Suarez og Pedro.
Læs mere
Fold sammen

Luis Suarez takkede nej til Real Madrid, fordi han hellere ville til Barcelona, hvor han efter en lidt langsom start er kommet godt i gang med målscoringen.

Over for den spanske radiostation COPE bekræfter Luis Suarez, at Real Madrid kontaktede ham for at lokke den farlige, men også skandaleombruste angriber til klubben.

»Ja, jeg snakkede med Real Madrid, men jeg sagde »senere« til dem. De ville have mig, men min drøm var at komme til Barcelona,« siger den 28-årige uruguayaner i programmet »El Partido de las 12« ifølge Goal.com

Luis Suarez indledte sit ophold i Barcelona med en fire måneders karantæne som følge af et bid mod italieneren Giorgio Chiellini under sommerens VM-slutrunde i Brasilien.

Siden har Luis Suarez scoret 16 gange for Barcelona og udgør sammen med Neymar og Lionel Messi en potent offensiv for katalanerne.

Og da Barcelona så endelig tog kontakt til Luis Suarez, tøvede han ikke mange sekunder med at indgå et ægteskab med klubben.

»Da jeg hørte navnet 'Barcelona', var jeg slet ikke i tvivl. Helt ærligt, så havde jeg ikke forestillet mig, at Barcelona ville have mig, og jeg behøvede slet ikke overveje det, da de så spurgte på mig,« siger Suarez i interviewet.

Takket være Suarez' mål og holdkammeraternes stabile præstationer ligger Barcelona fire point foran Real Madrid i La Liga, er i finalen i Copa del Rey og i kvartfinalen i Champions League.

Suarez kan derfor være med til at skrive historie i sin første sæson med klubben, hvis Barcelona vinder alle tre titler.

Næste opgave for Barcelona er den svære udekamp mod Sevilla. Et opgør, der spilles lørdag aften.