Suarez straffer Torres-dumhed og sikrer Barcelona-sejr

Fernando Torres gik fra helt til skurk, da Barcelona hjemme slog Atlético Madrid i den første CL-kvartfinale.

Læs mere
Fold sammen

Barcelona: Atlético Madrid var på vej mod et drømmeresultat på Camp Nou mod FC Barcelona i den første af to Champions League-kvartfinaleopgør, da Fernando Torres scorede til 1-0 for gæsterne, men kort efter blev han udvist.

Det udnyttede Barcelona og Luis Suarez til at vende kampen i anden halvleg og vinde 2-1.

Det blev en indledning fuldstændig som forventet, hvor Barcelona havde bolden meget og forsøgte at trænge igennem den Atlético-mur, som Diego Simeone havde sat op til kampen.

Ligesom i weekendens El Clasico virkede balancen på Barcelona-holdet ikke helt god defensivt, og det kom til at koste efter 25 minutter.

Koke fandt med en let stikning Fernando Torres fri midt i hjemmeholdets felt, og den tidligere Liverpool- og Chelsea-angriber sparkede resolut bolden gennem benene på Marc-André ter Stegen til 1-0.

Torres var dog ikke færdig med at bringe sig selv i fokus, og det var knap så positivt senere i halvlegen.

Med seks minutters mellemrum fik angriberen to gule kort - en kendelse, som udeholdets spillere og reservebænk var alt andet end tilfredse med.

Så ventede der Atlético Madrid 55 minutters forsvarsfodbold i undertal.

Barcelona kom frem til lidt chancer i første halvleg, men de helt store tilbud var sjældne. Antoine Griezmann var tæt på at gøre det til 2-0 efter en halv time, men Ter Stegen reddede flot.

Anden halvleg blev afviklet i et hæsblæsende tempo. Først var Atlético tæt på 2-0, og kort efter var Lionel Messi tæt på med et saksespark, inden Neymar ramte overliggeren med et skudforsøg.

Men presset mod Atlético-målet blev tungere og tungere, og efter 63 minutter kunne defensiven ikke stå imod længere. Jordi Albas kiksede skudforsøg landede for fødderne af Luis Suarez få meter fra mål, hvor han let kunne skrabe bolden ind til 1-1.

Suarez var ikke færdig, og med godt et kvarter igen headede han i fri position i feltet føringen ind til 2-1.

De trætte Atlético Madrid-spillere havde mere end almindelig svært ved at skabe kontrastød, og derfor kunne Barcelona let køre sejren hjem i en dramatisk kamp med et hav af advarsler.

/ritzau/