Suarez efter sejren over PSG: Vi spillede intelligent

Luis Suarez scorede to gange, da FC Barcelona vandt Champions League-kvartfinalen over franske PSG 3-1.
Læs mere
Fold sammen

Luis Suarez var den store helt, da FC Barcelona vandt udekampen i Champions League-kvartfinalen mod franske Paris Saint Germain.

Således scorede angriberen fra Uruguay til både 2-0 og 3-0 - inden PSG otte minutter før tid fik reduceret til slutresultatet 1-3.

»Vi var ikke altdominerende i kampen. Men vi spillede intelligent og arbejdede hårdt,« sagde Luis Suarez efter kampen til britisk tv.

Han føler, at FC Barcelona nu har gode muligheder for at kvalificere sig til semifinalen.

»Vi har hjemmebanefordel i returkampen. Det bør vi udnytte. Men når man møder et stærkt hold som PSG, skal man spille med stor intensitet i samtlige 90 minutter for at vinde,« sagde Luiz Suarez.

Barcelona-manager Luis Enrique kaldte sejren for 'vigtig'.

»Der er mange måder, man kan beskrive vores spil på. Men vi var koncentrerede, modige og laverede en stærk defensiv indsats. Offensivt skabte vi en lang række målchancer. Alt i alt synes jeg at vi leverede en solid indsats,« sagde Luis Enrique, der ser frem til returkampen på hjemmebane.

»Jeg tror på, at vi også kan vinde den kamp. Men vi skal undgå overraskelser fra PSG's side,« sagde han.

FC Barcelonas brasilianske stjerne Neymar, der scorede til 1-0, var naturligvis også i højt humør.

»Lige nu er der god stemning i vores omklædningsrum. Jeg er glad for, at Zlatan Ibrahimovic ikke var med på PSG-holdet. Han ville have givet os problemer,« sagde Neymar om franskmændenes svenske stjerneangriber.