Strippere snydt efter Super Bowl

 
0

Super Bowl er en overflod af lir. Og penge.

Så da Kansas City Chiefs løb med sidste weekends sejr over San Francisco 49ers, skulle den få, så hatten passede.

Det fik stripperne i Miami ogå at føle efter finalen på Hard Rock Stadium i Florida.

Således florerede billeder, som du kan se i videoen for oven, af strippere, der i stiletter vadede rundt i tusindevis af dollarsedler på en natklub.

Forlydender gik på, at der lå så mange penge på gulvet, at det dækkede anklerne hos stripperne, og de var blevet lovet på natklubben, at de kendte og velhavende gæster ville smide omkring en million dollar i pengesedler på gulvet.

Men nu viser det sig, at der slet ikke var så mange penge til de afklædte strippere, der i ren begejstring over de mange penge arbejdede over og var på job i 15 timer.

Natklubben har her en uges tid opgjort beløbet, og der er 'kun' 177.000 dollar.

»Det var meningen, at de skulle smide en millionn, men første optælling viste, at der var 360.000, og det er så faldet til 117.000 dollar. Jeg tror, vi er blevet snydt,« lyder det fra en af danserne ifølge nypost.com.

Ifølge hende forsøgte natklubben at spise stripperne af med 50 dollar. 

»De prøvede at sende os hjem med 300 dollar til deling, men vi betalte selv 350 dollar for at danse. Så alle gik amok, og så fik vi hver 1.100 dollar. Efter at være blevet tvunget til at danse i 15 timer .«

Musikeren Post Malone var en af dem, der blev filmet, mens han rakte ind i en boks og grinende gav gigantiske stakke af kontanter væk.

Han var blot en af mange, der fik pengene til at flyde under de mange Super Bowl-fester i den magiske by.