Stortalents skade koster landsholdsplads og kan betyde farvel til playoff

George Sørensen i Herning-målet i kampen i søndags i Gentofte. Foran ham duellerer Mads Linke, Gentofte, tv., og Rasmus Nielsen. 
Læs mere
Fold sammen

En knæskade kan koste Herning Blue Fox' 19-årige målmandstalent George Sørensen resten af sæsonen.

Efter en undersøgelse tirsdag skal knæet MR-scannes onsdag, inden lægerne har fuld klarhed over skadens omfang.

»Ledbåndet i venstre knæ er beskadiget, og i værste fald kan der gå et halvt år, inden jeg er klar. Jeg håber ikke, det er så slemt, men det ser ikke godt ud,« siger George Sørensen.

Efter de første bulletiner meldte han tirsdag formiddag afbud til landstræner Janne Karlsson til Metal Challenge 5.-7. februar mod Frankrig, Hviderusland og Norge.

»George var forståeligt meget ked af det, da jeg talte med ham. Det er synd for ham. Jeg håber det bedste for ham. Han er en meget spændende målmand, som jeg glæder mig til at se tilbage på isen,« siger Janne Karlsson.

I forvejen disponerer landstræneren over Patrick Galbraith, Karlskrona, og Sebastian Dahm, Rødovre Mighty Bulls, og der vil ikke blive udtaget en tredjemålmand til fire nationers-turneringen i Rødovre, Gentofte og Herlev.

George Sørensen blev skadet to minutter inde i overtiden i søndags mod Unibet Stars i Gentofte Skøjtehal.

Et hændeligt uheld. Gentofte-backen Niclas Edman blev skubbet ind i målfeltet og ramte med stor kraft George Sørensens venstre knæ.

Den unge målmand lå flere minutter på isen og forsøgte derefter at spille videre, men måtte udgå og blev erstattet af den normale førstemålmand, Lubos Pisar.