Stortalent er rolig trods knæskade: Har prøvet det før

Lasse Andersson landede forkert på benet og måtte støttes fra banen. Men han forventer at være klar fredag.

Paris. Det så ikke godt ud, da Lasse Andersson landede forkert og tog sig til knæet i anden halvleg af Danmarks 30-26-sejr over Bahrain.

Andersson måtte støttes ud af banen, men efter kampen maner Barcelona-talentet til ro.

- Jeg fik et overstræk, da jeg landede ned på det højre ben. Det er heldigvis sket før, så jeg kender det. Der burde ikke gå så lang tid, før jeg kan spille igen.

- Jeg kunne mærke, at der ikke var noget ryk og ikke noget riv. Men jeg skulle selvfølgelig lige ud og tjekkes. I de første minutter kunne jeg ikke støtte på benet, men det bliver forhåbentlig bedre i morgen. Det plejer det.

- Nu må vi lige se, hvordan det ser ud i morgen tidlig (torsdag, red.). Men jeg regner med at kunne være med på fredag mod Qatar, siger Lasse Andersson.

Andersson fik ellers fra start masser af spilletid, især i forsvaret men også i angrebet, hvor Morten Olsen blev sparet.

Hans uheld opstod kort efter, at Mikkel Hansen var blev vist ud med et direkte rødt kort, og det forstærkede billedet af, at det aldrig rigtig blev danskernes dag.

- Vi ville gerne have spillet bedre, vundet større og afgjort kampen noget før, men det kan man jo altid stå og sige bagefter, siger Lasse Andersson.

Danmark har med sejren fortsat maksimumpoint. Danskerne er nu på otte point efter fire kampe inden den afsluttende puljekamp mod Qatar på fredag.

/ritzau/