Stort ranglistehop af Wozniacki

Caroline Wozniacki har efter kvartfinalenederlaget i Qatar opnået sin højeste verdensranglisteplacering nogensinde. Danskeren er nu nummer 43 i verden.

Foto: Karim Jaafar/AFP
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Caroline Wozniacki blev ikke kun belønnet for sin flotte kvartfinaleplads ved sidste uges Qatar Total Open med knap 55.000 amerikanske dollars, hun røg også et pænt stykke op ad verdensranglisten i tennis, som blev offentliggjort mandag.

Hele ti pladser gik det danske tennistalent frem på listen, hvor hun nu er placeret som nummer 43. Det er hendes højeste placering nogensinde, og dermed fortsætter hun med stormskridt rejsen mod den absolutte verdenstop.

Wozniacki var med udgangen af 2006 nummer 237 i verden, og ved nytår var hun placeret som nummer 60. Med de seneste resultater er der begrundet håb om, at hun når det nuværende mål om en placering i top 30 inden næste årsskifte.

På listen over indtjente point i år ligger Caroline Wozniacki nummer 15, og det endda på trods af, at hun kun har spillet to turneringer indtil videre - den anden var Australian Open, hvor hun nåede ottendedelsfinalen.

/ritzau/