Storklubber ser frem mod hård modstand i Champions League

Der venter flere topopgør, når Champions Leagues gruppespil sparkes i gang.

Der venter hårde kampe for Real Madrid, som Francesco Totti her trækker op af bowlen under lodtrækningen til Champions Leagues gruppespil. Reuters/Eric Gaillard
Læs mere
Fold sammen

Monaco. Der er lagt op til flere hårde opgør, når Champions Leagues gruppespil løber af stablen.

Hos italienske Juventus, der sidste sæson spillede sig i finalen i Champions League, ser man frem mod to opgør mod Barcelona, som ifølge Juventus' direktør er svækket efter salget af Neymar til Paris Saint-Germain.

- At mangle en spiller som Neymar vejer tungt. Vi må se, hvordan Barcelona har tænkt sig at erstatte ham. Det er stadig et tophold med gode individuelle spillere, siger Beppe Marotta til Italia 1.

Det forsvarende mesterhold, Real Madrid, endte i en hård pulje med Tottenham, Borussia Dortmund og cypriotiske Apoel Nicosia.

Og i den spanske klub er man bevidste om, at der venter en svær opgave.

- Vi er forsvarende mestre, så der er altid en ekstra motivation hos de hold, vi møder. Det bliver slet ikke nemt. Vi skal spille op til vores bedste, siger Real Madrids direktør, Emilio Butragueno.

Den tidligere topspiller ser dog frem mod den hårde modstand.

- Vi har spillet mange gange mod Borussia Dortmund de seneste år, og vi ved, hvor godt et hold det er. Tottenham har også bevist sit værd i Premier League, siger Butragueno.

Tottenhams Harry Kane er heller ikke i tvivl om, at det bliver svært at slå Real Madrid.

- Man vil gerne møde de gode hold i Champions League, og Real Madrid er det bedste hold i øjeblikket, siger Kane.

Real Madrid jagter den tredje Champions League-titel i træk. Sidste sæson blev holdet den første klub til at vinde turneringen to år i træk.

/ritzau/AFP