Stor interesse for CSC

Team CSCs restriktive dopingprogram har ikke påvirket interessen for at køre på det dansk-baserede hold.

I disse dage banker adskillige ryttere på hos Team CSC i bestræbelserne på at sikre sig en kontrakt for den nye sæson med øjeblikkets stærkeste Pro Tour-mandskab.

Ifølge pressechef Brian Nygaard har det nemlig ikke påvirket interessen for at køre på holdet, at Team CSC har indført deres restriktive antidopingprogram.

»Det er selvfølgelig rytterne, der lægger privatliv til, at holdet har det her omfattende antidopingprogram. Og hvis det sorterer nogle henvendelser fra, så er det fint for os. Men det har bestemt ikke gjort os mindre attraktive i forhold til rytterne, kan vi konstatere. Faktisk tværtimod. Der er mange interessante navne, som henvender sig til os,« siger Brian Nygaard.

En del af forklaringen ligger selvfølgelig i, at flere hold står uden sponsorer og derfor har kapituleret. Det har sendt mange attraktive ryttere ud på markedet. Men Nygaard mener også, at den store interessse for at køre på Team CSC bunder i, at man med en kontrakt her også sikrer sig ekstra troværdighed i en for cykelsporten svær tid.

»I disse dage er det svært for en rytter at køre stærkt og have troværdighed. Så det må være befriende at kunne skrive med et hold, hvor man ikke har mistanken hængende over hovedet hele tiden. Vores ryttere kan jo dokumentere, at der ikke er noget at komme efter, og det mærker vi effekten af,« fortsætter han.

På nuværende tidspunkt har Team CSC 18 ryttere på kontrakt til næste sæson, men skal som minimum op på 25 ryttere. Derfor forestår der nu et arbejde med at forlænge med en række af de nuværende ryttere, og dertil kommer en del nye folk oveni. Senest er australske Bradley McGee rygtet på vej til CSC.