Stolt Ronaldo giver ny træningsplan æren for målrekord

Den portugisiske verdensstjerne har fået mere hvile og en ny træningsplan, der har hjulpet ham af med skader.

Real Madrids Cristiano Ronaldo fejrer sin scoring mod Bayern München. Real vandt 2-1 på udebane, og holdet har dermed det bedste udgangspunkt inden returkampen. Scanpix/Christof Stache Fold sammen
Læs mere

Real Madrids Cristiano Ronaldo rundede en milepæl onsdag aften, da han scorede sit europæiske mål nummer 100.

Ronaldo scorede to gange i kongeklubbens 2-1-sejr over Bayern München i Champions Leagues kvartfinaler.

Efter kampen afslørede verdensstjernen over for BeIN Sports, at han har grebet sin træning an på en ny måde i denne sæson.

- Jeg har lavet drastiske ændringer i min træningsplan, så jeg kan slutte sæsonen på toppen. De seneste år har jeg været småskadet, når vi kom til sæsonens afslutning, men nu er jeg i god form, sagde Ronaldo.

Det er både ekstra hvile og et øget fokus på fitnesstræning, der har gjort forskellen for Ronaldo, siger han.

- Jeg har arbejdet meget med fitness-trænerne for at være i topform i de sidste to måneder i sæsonen, siger Ronaldo, der også lægger vægt på, at Real Madrids træner, Zinedine Zidane, har sparret ham mere end normalt i denne sæson.

Cristiano Ronaldo kom også med en hilsen til dem, der har tvivlet på, at portugiseren er i topform.

- Jeg ved ikke, hvem det er, der tvivler på mig. De folk, der elsker Cristiano, har aldrig tvivlet på mig, siger portugiseren i tredjeperson.

Den portugisiske angriber har aldrig lagt skjul på, at han også går op i personlig hæder, og han er da også stolt over rekorden.

- Jeg ville nå den her rekord. Det er en ære at være i stand til at nå denne milepæl. Og at gøre det mod et hold som Bayern München er endnu bedre, sagde målscoreren.

Der blev dog også plads til en tak til resten af Real Madrids hold.

- Jeg vil gerne lykønske holdet for en god anden halvleg. Vi har en lille fordel, men vi skal holde hovedet koldt i anden kamp, sagde Ronaldo.

Returopgøret bliver spillet på Real Madrids hjemmebane, Santiago Bernabéu.

/ritzau/