Stoke shopper stort ind med syvende spiller

Tottenham-spilleren Kevin Wimmer bliver den syvende spiller, som i sommerens transfervindue skifter til Stoke.

Tottenhams Kevin Wimmer skifter til Stoke. Reuters/Kevin Kolczynski Fold sammen
Læs mere

Stoke har flittigt brugt sommerens transfervindue til at forstærke sig i alle kæder.

Tirsdag hentede Stoke den syvende fodboldspiller på kort tid, da det lykkedes at nå til enighed med Tottenhams Kevin Wimmer.

Den østrigske forsvarsspiller har skrevet under på en femårig kontrakt i en handel til en værdi på 18 millioner pund (144 millioner kroner), oplyser Stoke på sin hjemmeside.

Tottenham har ifølge engelske medier tjent omkring 110 millioner kroner på Kevin Wimmer, som i 2015 skiftede til Christian Eriksens klub fra tyske FC Köln for 4,3 millioner pund.

»Kevin er utvivlsomt et stort talent. Han vil markant øge kvaliteten af den trup, jeg allerede råder over,« siger Stoke-manager Mark Hughes til klubbens hjemmeside.

Stoke har denne sommer oprustet med forsvarsspillerne Josh Tymon, Kurt Zouma og Bruno Martins Indi.

Desuden har Stoke hentet midtbanespilleren Darren Fletcher, kantspilleren Maxim Choupo-Moting og angriberen Jesé Rodríguez.

24-årige Kevin Wimmer, som har spillet otte landskampe for Østrig, startede inde i blot fire Premier League-kampe i sidste sæson. I alt har han spillet 31 kampe for Tottenham.

Stoke råder også over den danske reservekeeper Jakob Haugaard, som står i skyggen af den engelske landsholdsmålmand Jack Butland.

/ritzau/