Steenkamps mor i hårdt angreb på Pistorius

Oscar Pistorius blev idømt fem års fængsel for uagtsomt manddrab på sin kæreste Reeve Steenkamp i February 2013 Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Oscar Pistorius var både pistolglad og grisk, og det var kun et spørgsmål om tid, før han ville have dræbt en eller anden.

Det hævder afdøde Reeva Steenkamps mor, June Steenkamp i et interview med The Times Magazine. I det åbenhjertede interview forklarer hun desuden, hvordan datteren var ved at gå fra Oscar Pistorius, da drabet skete.

June Steenkamp kalder i interviewet Oscar Pistorius for pistolglad, patetisk, arrogant og grisk og afviser både Oscar Pistorius' forklaring og den undskyldning, han gav forældrene i retten.

- Hendes tøj var pakket. Vi er ikke i tvivl om, at hun havde tænkt sig at forlade Oscar den nat, fortæller June Steenkamp.

Reeva Steenkamp blev dræbt af fire skud gennem døren til parrets toilet, og June Steenkamp er sikker på, at hendes datter har søgt tilflugt bag toilettets dør.

- Noget gik grueligt galt, og vi er ikke i tvivl om, at et eller andet har oprevet hende så meget, at hun søgte ind bag en låst dør med to mobiltelefoner, skriver June Steenkamp i sin bog 'Reeva: A Mother's Story', der udkommer den 6. november.

Oscar Pistorius blev i sidste uge idømt fem års fængsel for uagtsomt manddrab samt tre års betinget fængsel for overtrædelse af våbenloven. Men på grund af sydafrikanske regler kan Oscar Pistorius formentlig allerede forlade fængslet efter 10 måneder.