Status quo trods nederlag i Parken

Selv om FC København tabte 0-2 til Atletico Madrid i Parken, kom holdet ikke længere væk fra kvalifikation til 1/16-finalerne i Uefa Cuppen.

Lidt paradoksalt betød FC Københavns nederlag onsdag til Atletico Madrid ikke, at holdet kom længere væk fra målet om et avancement fra Uefa Cuppens gruppespil. Inden kampen manglede FC København tre point i to kampe for med sikkerhed at sikre sig adgang til 1/16-finalerne. Men da Panathinaikos slog Lokomotiv Moskva samtidig med FCK's nederlag i Parken, mangler det danske mesterhold nu kun et enkelt point i den sidste kamp mod Aberdeen for at gå videre.

- Vi er ikke længere væk fra kvalifikationen, end vi var inden kampen. Der er stor forskel på at kunne nøjes med et enkelt point i den sidste kamp i stedet for at skulle vinde, sagde Niclas Jensen, og træner Ståle Solbakken gav også sit hold gode chancer for at løse opgaven om to uger i Skotland.

- Vi skal og bør få det nødvendige resultat, men Aberdeen er gode på hjemmebane, så det bliver svært. Jeg håber, at mine spillere vil være fysisk i bedre forfatning til den kamp, end de var til denne kamp, sagde Ståle Solbakken efter nederlaget til Atletico Madrid.

/ritzau/