Ståle Solbakken: Spillerne har det værre end mig

Ståle Solbakken ærgrer sig over nederlaget til Røde Stjerne. Der venter en mental udfordring, siger han.

Ståle Solbakken var en slagen mand efter nederlaget til Røde Stjerne. Anders Kjærbye/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere

Straffesparksnederlaget til Røde Stjerne i Champions League-kvalifikationen gør "frygtelig ondt" på FCK-manager Ståle Solbakken, men den rutinerede nordmand tror, at hans spillere har det værre. Det siger han til TV3+.

»Jeg har det ikke godt, men der er nok spillere, som har det værre. Der er nok mange spillere, som drømmer om at spille den afgørende kamp om at komme i Champions League,« siger Ståle Solbakken.

FCK må efter det dramatiske nederlag i stedet nøjes med at spille to playoffkampe om at komme i Europa Leagues gruppespil.

»Nu må vi sørge for at komme i det andet gruppespil. Men der er ikke tvivl om, at det her er mentalt meget hårdt for spillerne,« siger Solbakken.

Det første opgør i Serbien endte 1-1, og det var også stillingen i tirsdagens kamp i Parken, da FCK i det 54. minut kom en mand i overtal efter en udvisning til Røde Stjernes Nemanja Milunovic.

Trods overtallet formåede FCK ikke at få afgjort kampen i hverken den ordnære eller den forlængede spilletid.

»Det var en meget lige kamp frem til deres udvisning. Derfra dominerede vi, men vi skulle have været skarpere.«

»De havde to gode midtstoppere, som clearede bolden godt i feltet. Vi fik vores muligheder, men var ikke skarpe nok,« siger Solbakken.

Med otte minutter tilbage af den forlængede spilletid blev FCK-spanieren Pep Biel også udvist.

/ritzau/