Ståle Solbakken kritiserer banen på Brøndby Stadion

FCKs manager Ståle Solbakken. Fold sammen
Læs mere

Brøndby og FCK leverede mandag eftermiddag et af de kedeligste New Firms nogensinde, og ifølge gæsternes manager Ståle Solbakken bærer Brøndby en stor del af det ansvar.

»Jeg savner en god bane. Eller ikke en god bane, men en bane, der kan spilles på. Jeg kommer fra Norge og har både spillet og trænet på græsbaner i marts og november i Norge, og jeg har aldrig set noget, som er så dødkedeligt for dem, der kommer for at se det. Det er pinligt for Brøndby,« sagde Ståle Solbakken efter kampen til TV3+.

Studieværten fulgte op med at spørge, om det er værdigt for Superligaen:

»Overhovedet ikke,« lød det kontante svar fra Solbakken.

Kampen var målløs i samtlige af de 90 spilleminutter plus overtiden, og eneste nævneværdige chance tilfaldt FCKs Andreas Cornelius i anden halvleg.

Udfaldet kunne måske have været anderledes, hvis Daniel Agger var blevet udvist, efter han tildelte Mathias 'Zanka' Jørgensen en mere eller mindre ubevidst albue i først ryggen og siden hovedet.

Brøndby-træner Thomas Frank mente ikke, at der var noget, og det var Solbakken heller ikke overbevist om. Han kunne i hvert fald ikke se de store skader på sin forsvarsspillers ansigt.

»De hiver og trækker i hinanden, og vi skal ikke stå her og tude over det. Det er sådan noget, der sker, og jeg lever fint med det. 'Zanka' er fortsat den pæneste midtstopper i Superligaen,« sagde Solbakken med let sarkasme.