Ståle Solbakken forlænger med FCK

Foto: Anders Kjærbye

FCK har netop offentliggjort i en pressemeddelelse, at Ståle Solbakken forlænger med klubben for yderligere to år.

Kontrakten mellem parterne stod til at udløbe efter næste sæson, men nu gælder kontrakten frem til sommeren 2018, meddeler klubben.

»Han har F.C. Københavns DNA i kroppen, og vi er overbeviste om, at Ståle er den helt rigtige til at føre klubben frem til nye store sportslige oplevelser og resultater. Vi ved, at han forstår klubbens identitet, og han har før bygget noget stort op i København. Det er han i fuld gang med at gøre igen, og nu er den nødvendige kontinuitet er sikret,« siger direktør for F.C. København, Anders Hørsholt.

Ståle Solbakken vendte i sommeren 2013 tilbage til FC København efter et ophold i udlandet.

Siden maj 2014 har han været klubbens overordnede leder i rollen som sportslig leder og manager, og den 47-årige hovedperson ser frem til at fortsætte samarbejdet.

»Jeg har en fælles historie med F.C. København, som er en del af mig, præcis som jeg er en del af historien om klubben. Jeg glæder mig til, at jeg sammen med den meget dygtige stab og trup, vi har fået skabt de seneste par år, kan skrive nye flotte kapitler i den fortælling,« siger Ståle Solbakken.

»Vi er nået langt allerede i vejen tilbage til toppen, og jeg er sikker på, at vi kun bliver stærkere fremadrettet. Jeg er dedikeret til F.C. København og de mennesker, jeg arbejder sammen med i hverdagen. Vi har sammen fået lagt grundstenene nu, så jeg ser frem til en meget spændende fremtid med masser af store sportslige oplevelser for alle i og omkring klubben,« siger Ståle Solbakken.

Ståle Solbakken vandt guldet fem gange på seks år i sin første periode i FC København.