Ståle forventer tæt kamp på Fyn

Der bliver helt sikkert ikke givet ved dørene i eftermiddagens kamp, hvor FCK skal spille på udebane mod stærkt spillende OB.

Med 12 point og to mål per kamp i gennemsnit placerer OB sig på andenpladsen i Superligaen lige under Randers FC. Efter en lidt sløj afslutning i sidste sæson har OB vist imponerende styrke i Superligaen i år, og de har endnu ikke tabt en UEFA Cup-kamp, Superligakamp eller træningskamp.

En af årsagerne til OBs succes skyldes til dels de nye spillere, som er kommet til klubben, og som har været med til at styrke truppen offensivt. Holdet har ellers før mest været kendt for dets defensiv og gode fysik, men nu lader det til, at de nye offensive takter er med til at bringe holdet til tops i Superligaen.

Netop Fionia Park, hvor kampen spilles med FCK i eftermiddag, har været skueplads for OBs største sejre i år. 3-0 over FC Nordsjælland og 5-0 over St. Patrick vidner om et stærkt OB-mandskab, som FCK gør klogt i ikke at undervurdere.

Målfattig opgør
Selvom det måske ikke tyder på, at FCK får en let kamp mod OB, så har de to hold mødt hinanden 10 gange på Fionia Park siden 1999, og FCK har vundet fem kampe og kun tabt tre. På trods af historiens sejre, så er FCKs træner Ståle Solbakken klar over, at OB er stærkt spillende, og han er derfor også ydmyg forud for kampen:

»OB er et stærkt hold, og jeg tror, at det bliver en tæt kamp,« siger han.

Ståle Solbakken er overbevist om, at OB ikke kan fastholde deres to mål per kamp, derimod forventer han, at det bliver en målfattig kamp.

Foruden Niclas Jensen og Marcus Allbäck, der døjer med en lyskeskade, er ingen andre spillere ukampdygtige forud for kampen.

FC København ligger øjeblikket på ligaens fjerdeplads, et point efter fynboerne og tre point efter førende Randers FC.