Sportsdirektør: Rasmussen er klog

Rabobank-sportsdirektør Erik Dekker var ikke overrasket over Michael Rasmussens taktisk flotte tirsdag og ser ingen problemer for danskeren i kaptajnrollen.

Den ligger der helt tiden og lurer. Usikkerheden. Kan Michael Rasmussen køre to gode eller måske bare to acceptable enkeltstarter, eller er hans drømme om at vinde årets Tour de France utopi. Rasmussen selv tror på det. Men det er lidt som om, de ikke rigtigt tror på det i den hollandske lejr. Tirsdag lod Denis Menchovs nedtur til at påvirke sportsdirektør Erik Dekkers humør mere end Rasmussens flotte forsvar af trøjen.

- Jeg var gladere for to dage siden. Fakta er fakta, og Denis er mere end syv minutter efter. Men lad os nu se på lørdag, måske er det kun to eller tre minutter igen efter enkeltstarten. Vi må vente og se, sagde Dekker.

Har Menchov ikke styrken til at køre sig tilbage, er Dekker dog ikke nervøs for, om Rasmussen kan udfylde kaptajnuniformen.

- Michael er en klog fyr, og det viser han tydeligt i dag. Han overrasker mig ikke så meget mere, sagde Dekker efter tirsdagens etape fra Val d'Isere til Briancon. /ritzau/