Spillerforeningen om »bøsserøv«-sag: Sagen er afsluttet for os

bruun
Læs mere
Fold sammen

Direktør for Håndbold Spiller Foreningen Michael Sahl Hansen kalder »bøsserøv«-sagen for afsluttet, efter at Klavs Bruun Jørgensen torsdag har beklaget sin udtalelse, hvor han kaldte en spiller for »bøsserøv«.

Direktøren mener, at man selvfølgelig skal holde sig fra stigmatiserende udtryk, som det, hvor Team Tvis Holstebros træner Klavs Bruun Jørgensen kaldte Skjerns Daniel Svensson for »bøsserøv«, efter spilleren havde fået rødt kort under onsdagens opgør mellem de to hold.

Men Michael Sahl Hansen kender også Klavs Bruun Jørgensen godt nok til at vide, at der ikke ligger nogen undertoner bag udtalelsen.

»Sagen er allerede afsluttet ved, at Klavs har undskyldt. Man skal selvfølgelig holde sig fra stigmatiserende udtalelser som denne. Nu kender jeg Klavs, og jeg tror ikke, der er sådanne undertoner i hans udtalelser. Så han har undskyldt, og vi mener, den er lukket,« siger Michael Sahl Hansen fra Håndbold Spiller Foreningen.

Danmarks kommende damelandsholdstræner, Klavs Bruun Jørgensen, udtalte tidligere torsdag, at han er ulykkelig over at have kaldt Daniel Svensson for »bøsserøv«.

»Selvfølgelig skal jeg ikke sige sådan noget. Jeg er dybt ulykkelig over, at jeg får det sagt. Jeg vil ærgre, til den dag jeg dør, over at jeg ikke bare sagde 'din store idiot',« siger Klavs Bruun Jørgensen.