Spanske stjerner skal formentlig nyde holdets sidste VM-kamp fra bænken

Spanske medier forventer, at landstræner Vicente Del Bosque giver reserverne chancen mod Australien mandag aften.

Vicente del Bosque sætter flere stjerner på bænken i Spaniens sidste VM-kamp. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Kampen er reelt betydningsløs, men det vil være en kæmpe ydmygelse, hvis Spanien bliver slået. Det kan samtidig være en startopstilling, der giver en fingerpeg om det spanske landsholds fremtid.Det er lagt op til storvask, når Spanien mandag aften går på banen mod Australien. De spanske spillere vil være klædt helt i sort, og det er meget passende taget i betragtning, at der er sørgestemning i hjemlandet ovenpå de forsvarende mestres tidlige exit fra slutrunden i Brasilien.

De førende spanske sportsmedier er enige om, at landstræner Del Bosque vil gennemføre en større udskiftning i forhold til de 11, som var på banen i nederlaget mod Chile. Væk er Iker Casillas, Cesar Azpilicueta, Javi Martinez, Sergio Busquets, Pedro, David Silva og Diego Costa, ligesom Xavi Hernandez og Gerard Piqué, der startede inde i kampen mod Holland, er fravalgt.

Pepe Reina overtager målmandshandskerne, Juanfran og Albiol er nye i forsvaret, Koke kommer ind på den defensive midtbane, mens Juan Mata og David Villa kan se frem til spilletid på de offensive pladser. Det eneste, de spanske medier er lidt uenige om, er, om det bliver den nuværende Arsenal-spiller Santi Cazorla eller den tidligere Cesc Fabregas, der tager den sidste plads i startopstillingen.

- Vi giver kampen vores fulde opmærksomhed, og vi vil have alle, som vi har haft med til VM, ud at spille, siger Del Bosque, der ved, hvor ydmygende det vil være for Spanien som fodboldnation, hvis man tager hjem fra Brasilien uden at slå Australien.