Spanien-brag udsolgt på syv minutter

3.529 billetter i løssalg revet væk til landsholdets vitale kamp i Århus.

Foto: Lars Møller Fold sammen
Læs mere

Danmarks fodboldlandshold kommer - helt som ventet - til at spille for fulde tribuner til den vitale EM-kvalifikationskamp mod Spanien på NRGi Park i Århus lørdag den 13. oktober.

Dansk Boldspil-Union genoptog her fredag formiddag klokken 10 salget af billetter, som blev akut stoppet efter Det Europæiske Fodboldforbund UEFAs disciplinærstraf for skandalen i Parken den 2. juni.

Og syv minutter efter var de 3.529 billetter, der var i løssalg til kampen mod Spanien, revet væk, så NRGi Park bliver fyldt med godt 20.000 tilskuere.

- Vi ærgrer os stadig over, at vi ikke må spille efterårets største landskamp på landets største fodboldstadion. Men selv Parkens kapacitet ville ikke have været tilstrækkelig til at imødekomme den forventede efterspørgsel på billetter til kampen mod Spanien, siger DBU's informationschef, Lars Berendt, i en kommentar.

Derimod er stadig stadig ledige stadionpladser til efterårets andet vigtige EM-kvalifikationsopgør mod Lichtenstein, der også spilles i Århus. Heller ikke testkampen mod Irland på onsdag er udsolgt.

UEFA disciplinærudvalg idømte efter Sverige-kampen Danmark en straf, der betød, at landsholdets tre næste hjemmekampe skal spilles i en afstand, der ligger minimum 140 kilometer væk fra København.