Southampton udraderede Sunderland i kæmpesejr

Southampton vandt med sikre 8-0 over Sunderland. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Southampton ligner en af de helt store positive overraskelser i denne sæsons Premier League, og lørdag eftermiddag toppede de nuværende tredjepladsindehavere i rækken formkurven ved at udradere Sunderland med hele 8-0 på hjemmebane.

Så stor en sejr har Premier League ikke oplevet, siden Chelsea i december 2012 slog Aston Villa med samme cifre.

Hjemmeholdets frontduo med Graziano Pellè og Dusan Tadic udmærkede sig ved henholdsvis at score hattrick og lægge op til fire mål. Det er kun sjette gang i historien, at en spiller lægger op til fire scoringer i en Premier League-kamp, og Tasic er nu seneste medlem i en klub, som tæller navne som Dennis Bergkamp og Cesc Farbregas.

Mens der var lutter smil i Southampton, måtte Arsenal kæmpe bravt for bare at få et enkelt point ud af kampen mod Hull. Først i overtiden lykkedes det Danny Welbeck at udligne til 2-2, og dermed roder Arsene Wengers mandskab stadig rundt i midten af tabellen efter syv spillerunder.

Arsenal har nu hele 12 point op til førerholdet Chelsea, der ude vandt 2-1 over Crystal Palace. Arsenal har dog spillet en kamp færre end José Mourinhos mandskab.

Endelig tabte Aston Villa med 0-3 til Everton, mens Burnley indkasserede et nederlag på 1-3 til West Ham.