Solskjær bakker op om spansk målmand efter flere fejl

David de Gea har været ramt af et formdyk, men målmanden har stadig Ole Gunnar Solskjærs tillid.

Både i Champions League-kvartfinalen mod Barcelona og i Premier League mod Manchester City og Chelsea har David de Gea set skidt ud. Jason Cairnduff/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

David de Gea har længe været en sikker sidste skanse for Manchester United, men på det seneste har målmanden flere gange indtaget en uheldig hovedrolle.

Men United-manager Ole Gunnar Solskjær har ingen planer om at sætte spanieren en tur på bænken.

»David har trænet godt i denne uge, og han kommer til at spille,« siger Solskjær ifølge BBC forud for søndagens Premier League-opgør mod Huddersfield.

Både i Champions League-kvartfinalen mod Barcelona og i Premier League mod Manchester City og Chelsea har de Gea set skidt ud.

I den seneste kamp mod Chelsea gav David de Gea generøst en returbold, som Marcos Alonso sendte i mål til slutresultatet 1-1.

»David har været fantastisk i denne sæson. På det seneste har han været i overskrifterne af de forkerte årsager, og det må han affinde sig med. Keeperafdelingen har oplevet bedre tider end lige nu, men David er klar til søndag«, siger Solskjær.

Manchester-klubbens andenmålmand, Sergio Romero, blev knæskadet under træningen torsdag og indgår derfor ikke i planerne til søndagens kamp.

United kæmper for en plads i top-4, der giver adgang til Champions League i den kommende sæson. Før de sidste to runder er klubben tre point efter Chelsea, som ligger på fjerdepladsen Premier League.

Foruden Huddersfield skal United møde Cardiff i de resterende runder.

/ritzau/