Solbakken tilfreds med tysk modstander

Andreas Cornelius scorede det første mål, da FC København besejrede FC Dnipro og spillede sig videre i Champions League-kvalifikationen. Skal FCK slå den næste modstander, Leverkusen, er der også brug for en toppræstation fra angriberen. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

FC København var med i bowlen, da der fredag blev trukket lod til sidste kvalifikationsrunde forud for gruppespillet i Champions League. De danske vicemestre trak sidste sæsons nummer fire i Bundesligaen, Leverkusen. En modstander, som træner Ståle Solbakken mener, holdet har en chance mod.- Alt skal gå op i en højere enhed plus lidt til, siger han til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Jeg er rimelig tilfreds. Vi ved, at uanset hvad, så ville det have været en klassemodstander, som vi ville være 'underdogs' mod. Men vi ville meget gerne undgå Arsenal og Napoli, fordi de har den største rutine i det her.

- Leverkusen har også et rutineret hold, som har spillet meget i Champions League og altid er top tre eller fire i Tyskland. Men samtidig er det for os, tror jeg, en fordel at møde dem i forhold til Napoli og Arsenal, siger Solbakken og erkender samtidig, at han endnu ikke har fuldt styr på modstandernes spillestil:

- De har fået en ny træner, som trænede Salzburg sidste sæson, og han står for en aggressiv måde at spille fodbold på med højt pres på hele banen, og det knuste blandt andre Ajax. De jagtede bolden og havde stor løbe-kapacitet, og han vil sikkert indføre samme stil i Leverkusen. Men det finder vi ud af.

FC København spiller første opgør hjemme den 19. august, mens returopgøret bliver spillet i Tyskland ugen efter, den 27. august.