Solbakken henter sandsynligvis Cornelius-erstatning til sommer

fodbold
DBU Pokalen i Telia Parken: FC København vs Esbjerg fB d. 16. april 2015 - Ståle Solbakken, cheftræner FC København
Læs mere
Fold sammen

FCK har angrebsproblemer med uskarpe angribere og fraværet af den langtidsskadede Andreas Cornelius. Det tvinger træner Ståle Solbakken på jagt efter en ny angriber til sommer.

Mandag aften blev Andreas Cornelius slemt skadet, da han brækkede anklen i kamp for FCK mod Silkeborg, hvilket sendte Cornelius på sidelinjen i minimum seks måneder.

Torsdag aften skulle afløserne så vise deres værd, da FCK var i aktion for første gang efter den skræmmende ankelskade til Cornelius. Men i pokalsemifinalen mod Esbjerg blev der skudt med løst krudt fra Cornelius-erstatingerne Steve de Ridder og Björn Sigurdarson, mens FCK-topscorer Nicolai Jørgensen heller ikke formåede at forbedre det 1-1 resultat, som Esbjerg kunne rejse hjem med inden returopgøret om to uger.

Netop Jørgensen kan være udset til at spille på toppen i stedet for Cornelius, men det ser ud til, at træner Ståle Solbakken må på jagt efter en erstatning.

»Det er ikke umuligt. Nu må vi se. Der er lang tid til sommerpausen. Det skete i mandags med Cornelius, vi har skullet forberede os til denne kamp, så jeg kan desværre ikke give dig fuldgode svar, andet end vi sandsynligvis må ud på markedet og hente en forward. Det er jeg ret sikker på,« siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Den skadede Cornelius nåede at score seks mål i Superligaen i år, mens Nicolai Jørgensen er oppe på syv sæsonstræffere. Til gengæld er måltørken stor hos reserverne. Belgiske Steve de Ridder fik sit første Superliga-mål i mandags mod Silkeborg efter 15 kampe, hvor også Björn Sigurdarson kom på tavlen for første gang i de fem Superliga-kampe, han har fået spilletid i.