Solbakken frygtede Benfica-gentagelse

FC København-træner, Ståle Solbakken, var bange for, at hans hold trods spilovertag igen ville tabe en kamp, da FCK'erne torsdag gik videre i UEFA Cuppen.

Det var en yderst lettet Ståle Solbakken, der mødte pressen, efter at nordmandens tropper fra FC København torsdag aften havde kvalificeret sig til UEFA Cuppens gruppespil med en samlet 3-2-sejr over Lens. Solbakken frygtede nemlig længe en gentagelse af Champions League-kvalifikationskampen mod Benfica, hvor det danske mesterhold misbrugte et hav af chancer og blev sendt ud.

- I anden halvleg stod jeg med en Benfica-fornemmelse. Vi spillede Lens ud af banen, og så scorede de alligevel på deres første chance. Jeg har set kampen mod Benfica mange gange, og kunne næsten ikke klare at skulle forklare de samme ting igen, hvis vi var røget ud til Lens, sagde Solbakken, der satser på, at holdet nu går videre fra gruppespillet.

- Vi har en chance. Der går tre ud af fem hold videre, og flere af de store hold sparer deres bedste spillere, mens de forsøger at snige sig videre. Det må vi udnytte, lød det fra Solbakken.

FCK vandt torsdagens kamp med 2-1 efter forlænget spilletid, da Jesper Grønkjær afgjorde opgøret på et straffespark i det 112. minut.

/ritzau/