Solbakken er forbandet over skaden til Andreas Cornelius

Læs mere
Fold sammen

Ståle Solbakken forstår ikke, hvorfor dommer Mads-Kristoffer Kristoffersen kun gav Dennis Flinta gult kort i den situation, hvor han brækkede anklen på Andreas Cornelius i første halvleg af kampen mellem FCK og Silkeborg.

Dennis Flinta kom meget for sent i en tackling, og med knopperne forrest stemplede han Andreas Cornelius på siden af benet, så FCK-angriberens ankel vred rundt i jorden i en 90 graders vinkel.

Ståle Solbakken så for første gang tv-billederne efter kampen.

»Jeg bliver forbandet. Det er et soleklart rødt kort, for det er en svinestreg uden lige. Han kommer med næsten strakt ben. Det var meget grimme billeder, og jeg får virkelig sådan en ækel følelse i kroppen af at se de her billeder,« sagde Ståle Solbakken til TV3 Sport 1.

Cornelius lå i græsset i flere minutter, før han blev båret fra banen med en iltmaske for munden. Episoden lammede resten af FCKs markspillere, og det gjorde det svært at være træner Solbakken.

»Mange af spillerne var rystede og havde svært ved at spille videre. Det var en hård opgave mentalt, men spillerne rejste sig hurtigt,« sagde Ståle Solbakken med henvisning til Christian Poulsens føringsmål få minutter senere.

Hvor lang tid Andreas Cornelius skal bruge, før han kommer sig oven på sin skade, ved Ståle Solbakken ikke, men han er ikke i tvivl om, at angriberen har dét, der skal til for at komme tilbage på banen igen.

»Andreas er en hård hund, og er der nogen, der kan komme sig oven på sådan en skade, så er det Cornelius. Vores tanker er selvfølgelig hos ham lige nu,« sagde en tydeligt rystet Såle Solbakken.

FCK vandt kampen med 4-0.