Solbakken efter storsejr: De nye folk gør det godt

Rasmus Falk, Andrija Pavlovic og Jan Gregus var blandt målscorerne, da FCK pillede Crusaders fra hinanden.

Ståle Solbakken - 201607192259
FCK-manager Ståle Solbakkens hold slog tirsdag nordirske Crusaders med 6-0 i Parken. (Arkivfoto). Scanpix/Liselotte Sabroe Fold sammen
Læs mere

København. FC København er videre til tredje kvalifikationsrunde i Champions League med samlet 9-0 mod nordirske Crusaders.

Tirsdag aften blev Crusaders nedlagt med 6-0 i København.

FCK-manager Ståle Solbakken konstaterer bagefter, at der i øjeblikket er mange ting, der fungerer i den danske mesterklub.

- Jeg er godt tilfreds og godt tilfreds med, at vi fortsætter med det offensive spil i alle 90 minutter.

- Det er nogle gange nemt at stoppe lidt op, når man kommer foran 2-0, men vi fortsætter hele kampen, siger Solbakken til klubbens hjemmeside.

De tre nye FCK-ansigter Rasmus Falk, Andrija Pavlovic og Jan Gregus var blandt målscorerne mod Crusaders.

- Pavlovic gør det fint, men mangler stadig en smule.

- Gregus sparker både med højre og venstre - og er en rigtig god fodboldspiller, og Falk er også kommet godt i gang, om end han måske er en smule overrasket over, hvor meget han skal hjælpe i det defensive, siger Solbakken.

- Jeg synes, at rigtig mange gør det godt i dag, og det har måske en vis effekt, at man ved, at der er hård kamp om alle pladserne.

- En spiller som Falk gør det rigtig godt, han er ikke bare "twist and turn", der er også noget eksplosivt over ham, og han skyder. Så han er en god spiller i det fremadrettede spil, siger nordmanden.

FCK skal nu op imod det rumænske mesterhold Astra Giurgiu. Første opgør spilles i Rumænien i næste uge, mens der er returopgør i København. Vinderen skal ud i en playoff-duel om en plads i Champions Leagues gruppespil.

FCK mødte for to uger siden det rumænske hold i en træningskamp. Dengang tabte Solbakkens mandskab med 0-1.

- De har et hold, der tillader meget få chancer imod sig, hvilket vi jo blandt andet så i træningskampen mod dem.

- Vi fik to-tre chancer, og det samme gjorde de, så det bliver nogle tætte opgør, og vi vil helt sikkert får det svært, hvis vi taber 0-1 dernede, siger han.

/ritzau/