Solbakken: Beitar på niveau med Ajax

Efter FC Københavns 1-0-sejr over Beitar Jerusalem mente FCK-træner Ståle Solbakken, at israelerne var på niveau med Ajax, som danskerne sendte ud sidste sæson.

FC Københavns træner var ikke synderligt skuffet over den smalle 1-0-sejr, som hans hold tirsdag hentede hjem over Beitar Jerusalem i Champions League-kvalifikationens første kamp i anden runde. Og det på trods af, at danskerne var en mand i overtal i næsten hele anden halvleg.

- Man følger ikke med i international fodbold, hvis man tror, at det ville være en fiasko, hvis vi ender med at ryge ud til Beitar Jerusalem. De har blandt andet mange spillere fra det israelske landshold, som spiller lige op med England og Kroatien i EM-kvalifikationen, og Beitar er ikke dårligere end de hold, vi mødte i kvalifikationen sidste sæson, sagde Ståle Solbakken efter kampen.

I sidste sæson sendte FCK den hollandske storklub Ajax ud af turneringen i kvalifikationens tredje og sidste runde før gruppespillet, men hvis danskerne skal gentage det europæiske eventyr, så skal holdet indstille på en svær returkamp på tirsdag.

- Jeg er aldrig tilfreds med et nederlag, men 0-1 er et resultat, vi kan gøre noget ved på vores hjemmebane. I Jerusalem blive det en anden kamp, fortalte Beitars træner Itzhak Shum.

/ritzau/