Sørensens rival holdt nullet for Aston Villa

Landsholdsmålmand Thomas Sørensens rival Scott Carson holdt buret rent, da Aston Villa spillede 0-0 ude mod Newcastle. Tottenham endelig i gang: 4-0 over Derby.

Chancerne stod ikke ligefrem i kø, da Aston Villa med Martin Laursen på holdet var på besøg i Newcastle. Ingen af holdene formåede at komme frem til de helt store chancer, og med to solide forsvar var det ikke overraskende, at Premier League-kampen endte med cifrene 0-0.

Dermed kunne den skadede danske landsholdsmålmand Thomas Sørensen se sin kollega og rival Scott Carson holde Newcastle fra scoringer. Godt for Aston Villas pointhøst, men mindre godt for Sørensens personlige ambitioner, da træner Martin O'Neill tidligere på ugen sagde, at de to kæmper side om side for spilletid i den kommende sæson.

Martin Laursen var med i startopstillingen, selv om han lagde ud med at score selvmål i sæsonens første kamp mod Liverpool. Laursen stod denne gang fornuftigt i forsvaret, og den lange dansker havde tilmed et hovedstødsforsøg på mål.

Tidligere på dagen viste Tottenham endelig, hvorfor så mange havde udskreget dem til tophold, før sæsonen blev skudt i gang, da holdet vandt 4-0 hjemme over Derby.

/ritzau/