Sørensen forberedt på Villa-afsked

Thomas Sørensen er indstillet på at kæmpe for sin plads i Aston Villas mål, selv om klubben har lejet ny målmand og ikke har tilbudt ham en kontraktforlængelse.

Thomas Sørensen har været førstevalg i Aston Villa igennem fire sæsoner. De dage kan dog meget vel være talte, efter at den danske landsholdsmålmand har haft et møde med Aston Villa-manager Martin O'Neill, hvor de to parter skulle snakke kontraktforlængelse. Sørensen fik således ikke stillet nogen forlængelse i udsigt.

- Det er klart, at når han ikke har tilbudt mig en kontrakt, så kan det ske, at han måske satser på nogle yngre kræfter til fremtiden, men der kan ske meget i fodbold. Jeg kan ikke sætte mig ned og surmule og græde over, at jeg ikke længere er fast førsteholdsmålmand, siger Thomas Sørensen, der i øjeblikket er ude med en skade, til TV 2/Sporten.

Aston Villa lejede for to uger siden den engelske U/21-landsholdsmålmand, Scott Carson, i Liverpool, og Sørensen, der har kontraktudløb til næste sommer, vil i første omgang blive og kæpe for sin plads.

/ritzau/