Søren Kjeldsen ligger godt inden finaledag ved US Masters

Søren Kjeldsen gik lørdag sin hidtil bedste runde ved US Masters og holder sig i toppen inden finalerunden.

Søren Kjeldsen er på vej til et flot resultat ved US Masters. Før finalerunden ligger han i et slag under par. Det holder ham på en delt 11.-plads. Scanpix/Harry How Fold sammen
Læs mere

Augusta. Søren Kjeldsen leverer en ny god runde ved US Masters i golf og holder sig fremme blandt de forreste inden søndagens afgørende runde i Augusta, Georgia.

Nordjyden gik lørdag banen i 71 slag. Det er et slag under par. Runden var Kjeldsens hidtil bedste, og han ligger nu sammenlagt i par efter tre runder.

41-årige Kjeldsen, der indledte dagen på en delt 13.-plads, fik en fremragende start med to birdies på de to første huller.

Desværre måtte han notere en bogey på sit scorekort på hul fire.

Lidt senere lykkedes det ham endnu en gang at putte en birdie på hul otte - et-par femhul, hvor Kjeldsen også havde succes på torsdagens åbningsrunde.

På de sidste ni huller spillede Kjeldsen meget stabilt, og længe så det ud til, at han ville gå i klubhuset med en score på to slag under par.

Men på 17. hul sneg der sig en bogey ind på scorekortet, og derfor endte han samlet et slag under par.

Kjeldsen ligger nu på en samlet 11.-plads. En plads han deler med seks andre spillere.

I front ligger britiske Justin Rose og spanske Sergio García. De ligger begge i seks slag under par.

Justin Rose gik lørdag en forrygende runde i 67 slag. På de sidste syv huller blev til det fem birdies, og han er dermed brandvarm, inden han søndag slår ud i førerbolden i selskab med Sergio García og amerikanske Rickie Fowler, der er et slag efter de to førende.

Amerikanske Charley Hoffman lå længe i spidsen af turneringen, men med en bogey på 14. hul og en dobbelt bogey på 16. hul er han nu på en delt fjerde plads fire slag under par.

/ritzau/