Søren Kjeldsen: Jeg gør det solidt på brutal golfbane

Den danske golfspiller Søren Kjeldsen brugte 74 slag - to over par - på andendagen af US Masters.

Augusta: Golfspilleren Søren Kjeldsen er godt tilfreds til trods for en anden runde i to slag over banens par ved US Masters.

TV3 Sport fangede danskeren efter fredagens arbejde på Augusta-banen, hvor han ikke helt kunne leve op til torsdagens åbningsrunde i 69 slag. Fredag stod der til sidst 74 slag på scorekortet.

- Super runde igen. Jeg spillede solidt og var aldrig i nogen problemer.

- Jeg spillede meget ligesom i går (torsdag, red.). Gode slag efter gode slag, og jeg kom ind i en god rytme, så jeg er godt tilfreds efter to dage, siger Søren Kjeldsen i et tv-klip på TV3 Sports hjemmeside.

Han forklarer, at forholdene på den legendariske golfbane i Giorgia er besværlige, hvilket også afspejler sig i flere af konkurrenternes score.

- Spillet er rigtig solidt. Jeg kunne måske godt have rullet en eller to mere i, men greens er super hurtige og kuperede, og så er der blæsten. Jeg følte, at jeg puttede okay.

- Jeg kan garantere dig for, at hvis du interviewer de fleste andre spillere i feltet, så vil de tale om seks-otte-ti slag, der er røget, og jeg taler om et eller to, så det har været meget solidt, siger Kjeldsen om sit eget spil.

Fredag blev han noteret for en birdie, mens tre bogeys trak ned.

- Hvert slag er brutalt, og man skal placere bolden det rigtige sted hele tiden. Du kan slå super gode slag og stadigvæk lave bogeys på hullerne.

- Jeg har været et godt sted i mit hoved, været afslappet og nydt det til fulde. Hvis der har været nogen hemmelighed (bag mit spil) de første to dage, så er det, at jeg har nydt det og ikke lagt pres på mig selv. Jeg har bare spillet golf, siger han.

Søren Kjeldsen er efter de første 36 huller fortsat med helt fremme i turneringen. Danskeren er på en delt femteplads med en samlet score på et slag under par.

Kun syv spillere er under par. Den forsvarende mester, Jordan Spieth fra USA, fører i fire slag under par.

/ritzau/