Søren Hansens sponsor går på standby

De nye ejere af Forstædernes Bank, som er sponsor for Søren Hansen, vil ikke bruge golfspilleren i sin markedsføring efter sigtelsen for skattesnyd.

Sigtelsen for skattesvig får konsekvenser for golfspilleren Søren Hansens forhold til sine sponsorer. Golfspilleren hævdes at have snydt staten for 9,7 millioner kroner, og det bliver mødt med bekymring af Nykredit, som er ejer af en af Søren Hansens sponsorer, Forstædernes Bank.

- Det er aldrig rart med negativ omtale, og vi mener, det tjener alle parter bedst, at sponsoraktiviteterne bliver sat på standby, siger Nykredits kommunikationsdirektør Nels Petersen til Morgenavisen Jyllands-Posten.

Det betyder, at Nykredit ikke vil benytte sig af muligheden for at trække på Søren Hansen ved sponsorarrangementer eller i reklameøjemed.

Søren Hansen har tidligere også været sponseret af tøjfirmaet H20, indtil det gik konkurs. Firmaet er i mellemtiden blevet rekonstrueret, og direktør Thøger Thøgersen har i modsætning til Nykredit ingen betænkeligheder ved at indgå i et nyt samarbejde med Søren Hansen.

- Det er jo en sag, der nærmest er blevet blæst op på Stein Bagger-niveau, men det med svig ligger så langt fra Sørens bevidsthed, at det ikke er noget, han har haft i tankerne, mener Søren Thøgersen.

/ritzau/