Søren Hansen dumpede ned

Golfspilleren Søren Hansen var længe på vej mod en stor triumf i det irske. Således lå han længe på førstepladsen i Europa Tour-turneringen Smurfit Kappa European Open. Men i løbet af i går mistede han pusten og blev overhalet af flere spillere.

Søren Hansen startede søndagen på førstepladsen i Smurfit Kappa European Open i Irland, men endte blot syvendepladsen. Foto: AFP. Fold sammen
Læs mere

Vinder af turneringen blev den skotske veteran Colin Montgomerie, der otte gang i alt har vundet den samlede Europa Tour, men som inden turneringen i Irland ikke havde vundet en enkelt turnering i 19 måneder.

»Det var en vigtig sejr for mig, for når der går så lang tid, uden man vinder, kommer man i tvivl og begynder at tænke på, om man kommer til at vinde igen,« sagde den 44-årige Colin Montgomerie efter sejren, der var hans 31. på Touren.

Colin Montgomerie vandt et slag foran svenskeren Niclas Fasth, der var ene mand på andenpladsen. Tredjepladsen var der hele fire mand om at dele, mens Søren Hansen sammen med tre andre sluttede på syvendepladsen, tre slag efter Colin Montgomerie. Søren Kjeldsen endte et slag efter Søren hansen på en del 11. plads.