Sønderjyske-træner er frustreret efter sen AGF-udligning

Sønderjyske var tættest på at tage alle tre point i lørdagens kamp mod AGF, men måtte nøjes med det ene.

Haderslev: Sønderjyske var for tredje hjemmekamp i træk ved at vende et truende nederlag til sejr, da sønderjyderne spillede uafgjort med AGF.

Sønderjyderne var bagud 0-1 ved pausen, men kom foran 2-1 i anden halvleg. I dommerens tillægstid ødelagde AGF's Jesper Lange dog festen med sin udligning til 2-2 til stor ærgrelse for Sønderjyskes cheftræner, Jakob Michelsen.

- Det er frustrerende. Vi havde sejren indenfor rækkevidde, og det ville have været en fortjent sejr baseret på spilovertag og chancer. Vi indkasserede et mål til allersidst, hvilket var rigtig ærgerligt, siger Jakob Michelsen.

Jacob Michelsen er ikke tilfreds med den første halve time af kampen, hvor AGF dominerede.

Først mod slutningen af første halvleg kæmpede Sønderjyske sig ind i kampen.

- I den første halve time var vi helt væk, og spillerne troede, det kom af sig selv. Først efter at vi kom bagud, stemplede vi ind, siger Jakob Michelsen.

Midtbanespilleren Nicolaj Madsen mener modsat sin træner, at uafgjort var et passende udfald.

- Set over hele kampen var uafgjort et meget fair resultat. I første halvleg var AGF langt bedre end os, siger Nicolaj Madsen

Det var tredje kamp i træk, at Sønderjyske kom bagud, og selv om holdet er kommet stærkt tilbage, skal det helst ikke udvikle sig til en vane, mener Madsen.

- Det ville være nemmere, hvis vi bare kom foran. Det fungerer måske lidt som et wakeup call. Vi tror måske, det kommer lidt af sig selv, når vi ligger, hvor vi ligger. Det kan vi ikke tro mod de her hold. De straffer os bare, siger Nicolaj Madsen.

Med det ene point ligger Sønderjyske nu alene på andenpladsen i Alka Superligaen med 40 point. AaB kan dog overtage andenpladsen, hvis holdet får point søndag mod Hobro.

/ritzau/