Sønderjyske stikker kæp i hjulet for Vejles overlevelse

Sønderjyske knuste Vejle Boldklub 3-0. Nederlaget er et hårdt slag for vejlensernes håb om overlevelse.

Sønderjyske knuste Vejle i bundkampen på Vejle Stadion. Claus Fisker/Ritzau Scanpix Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Vejle. Sønderjyske stak en stor kæp i hjulet for Vejle Boldklubs håb om overlevelse, da Haderslev-klubben knuste vejlenserne 3-0 på Vejle Stadion i sjette runde af Superligaens nedrykningsspil.

Dermed udnyttede Vejle ikke AGF's pointtab, da aarhusianerne samtidig tabte 0-1 til Odense Boldklub. Vejlenserne er fortsat seks point fra AGF og tiendepladsen, mens Sønderjyske fra 12.-pladsen nu har to point op til Vejle.

Vejle var bedst før pausen, selvom Sønderjyske hurtigt kom foran ved angriberen Peter Christiansen.

Han modtog tilfældigt bolden og løb i modstanderens felt, hvor han sparkede bolden mellem benene på målmanden i kampens tiende minut.

Efter scoringen lagde Vejle et godt pres og kom frem til flere gode chancer. Midtbanespilleren Mouhamadou Drammeh havde blandt andet et frit skud på mål efter 25 minuttes spil.

I stedet blev det Sønderjyskes kantspiller Emil Frederiksen, der kunne udnytte en kontra i 29. minut og gøre det til 2-0 for gæsterne.

I begyndelsen af anden halvleg satte gæsterne et flot opspil sammen, og midtbanespilleren Emil Kornvig afsluttede det med at gøre det til 3-0 i kampens 47. minut.

Vejle lykkedes ikke med at blive rigtigt farlige i anden halvleg, hvorfor kampen endte 3-0.

Vejlenserne skal på onsdag forsøge at rejse sig i pokalturneringen, når holdet spiller semifinalereturkamp mod FC Midtjylland.

/ritzau/